Mednarodna strokovna konferenca »Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu in turizmu, 16. in 17. november 2012

Na BIC Ljubljana bo 16. in 17. novembra 2012 potekala druga mednarodna strokovna konferenca z naslovom »Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu in turizmu«.

Konferenca je osrednji mednarodni strokovni dogodek, kjer se srečujejo strokovnjaki iz podjetji, predavatelji in učitelji ter predstavniki ministrstev in nevladnih organizacij iz področja živilstva, prehrane, gostinstva in turizma.

Prispevki na konferenci bodo predstavljeni v dveh sekcijah:

Sekcija I. ŽIVILSTVO IN PREHRANA:

  • Kultura prehranjevanja,
  • Sodobni pristopi k predelavi živil in kakovost,
  • Partnerstvo med izobraževanjem in gospodarstvom,
  • Oskrba s hrano in pijačo,
  • E-živilstvo, E-prehrana, E- trženje,
  • Trajnostni razvoj v živilstvu in prehrani.

Sekcija II. GOSTINSTVO IN TURIZEM:

  • Trajnostni razvoj v gostinstvu in turizmu,
  • Gastronomija v gostinstvu in turizmu,
  • Zgodbe in doživetja v gostinstvu in turizmu,
  • Partnerstvo med izobraževanjem in gospodarstvom.

Prijave za sodelovanje na konferenci, vključno s povzetki ter ključnimi besedami zbiramo najkasneje do 2. 7. 2012 – prijava je na spletni strani (naslov: www.bic-lj.si/vss/povzetek ). Vabljeni k sodelovanju.

Več podatkov: Spletna stran konference