Spletne poletne šole CoLoS 2010

Vabimo vas, da se udeležite »Spletne poletne šole CoLoS 2010«, ki bo potekala od 28. junija do 30. junija 2010 na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani.

Osrednja tema letošnje poletne šole so “Spletne tehnologije v izobraževanju”, saj se trendi na področju spletnih tehnologij hitro dopolnjujejo in spreminjajo. Cilj poletne šole CoLoS 2010 je vam, ki želite biti v stiku s časom in se seznaniti z novostmi spletnih tehnologij, omogočiti nadgradnjo znanja.

Program

Na konferenci bo delo usmerjeno na praktične delavnice, ki bodo potekale v računalniški učilnici. Delo bo svetovano preko spletne učilnice z možnostjo skupinskih klepetalnic in dodatnih računalniških demonstracij preko spleta.

Sestavljen je iz treh sklopov:

Standardi in specifikacije za učne tehnologije

(ponedeljek, 28.06.2010)

(RIA) Bogate spletne aplikacije v izobraževanju (JavaFX, HTML5)

(torek, 29.06.2010)

Izdelava oblikovnih predlog za šolsko spletišče (za sistem Joomla)

(sreda, 30.06.2010)

Vabljeni ste vsi, ki imate ustrezna znanja iz programiranja in pripravljate napredna izobraževalna e-gradiva, ste vedeželjni, kreativni in samoiniciativni pri svojem delu ter pripravljeni na novosti. Več informacij na spletni strani

Za vse vas, ki nas s svojim prihodom ne boste počastili, smo pripravili videkonferenčni prenos, tako da boste lahko aktualne vsebine spremljali tudi na daljavo.

Število udeležencev je omejeno! Čimprej si zagotovite mesto na poletni šoli CoLoS 2010 in se prijavite s klikom na prijavnico. Rok prijave je 16.06.2010!

Veselimo se srečanja z vami!

Vodstvo projekta E-šolstvo