Slovenski portal uporabnikov spletne učilnice Moodle

Ideja o portalu Moodle.si je nastala na Fakulteti za management v Kopru, kjer si je nekaj Moodle oboževalcev zaželelo svoje izkušnje deliti z ostalimi uporabniki spletnega učnega okolja Moodle.

Takole vabijo.

Portal je namenjen druženju in spoznavanju uporabnikov okolja Moodle v Sloveniji, predvsem pa izmenjavi izkušenj in bogatenju znanja. Vemo, da nas je v Sloveniji vedno več, zato želimo sestaviti seznam vseh spletnih učnih okolij, ki so v Sloveniji postavljena s pomočjo sistema Moodle. Če učnega okolja, ki ga vi uporabljate, na seznamu še ni, ga čim prej dodajte. Prav tako upamo, da bomo z vašo pomočjo sestavili koristen seznam povezav, ki bo prišel prav vsem uporabnikom Moodla oziroma vsem, ki jih zanima področje e-izobraževanja na sploh.

Vabimo vas, da ustvarite nov uporabniški račun na portalu Moodle.si, nam v svojem profilu zaupate nekaj malenkosti o sebi ter začnete uporabljati dejavnosti portala, ki so namenjene spoznavanju ter izmenjavi informacij. Vabljeni ste k pisanju svojega bloga in k branju ter odpiranju zanimivih diskusij na Splošnem forumu Moodle.si.

Učitelji in skrbniki spletnih učnih okolj ste vabljeni tudi k predmetu Diskusije za učitelje/mentorje. Za vključitev v predmet se prijavite v portal Moodle.si ter vnesite geslo za predmet, ki ga dobite pri skrbniku vašega učnega okolja, ki je naveden v seznamu učnih okolij Moodle v Sloveniji. Če želite kot skrbnik učnega okolja Moodle pridobiti geslo za vstop v predmet za vas in vaše sodelavce, nam to sporočite preko elektronske pošte.

Za morebitna vprašanja ali pomoč pri uporabi portala smo vam seveda na voljo preko foruma

Poglejte na http://www.moodle.si