Najboljša poslovna in upravna stran v Sloveniji

Spletne strani lahko privabijo ali odbijejo, kar v enaki meri kot za druge, velja tudi za spletne strani na področju slovenskega šolstva. Če vas zanima, kaj je bilo v minulih letih ocenjeno izjemno uspešno, poglejte na spletno stran Netko, kjer kot pokrovitelj sodeluje tudi Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo.

V razpisu je med drugim zapisano, da "…je nagrada Netko ugledna tradicionalna nagrada, ki se podeljuje podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih spletnih strani.
Danes je  nagrada Netko je usmerjena predvsem k povečanju kvalitete in ugotavljanju, ali je uporaba interneta pri vas dosegla svoj cilj in s tem uresničilo svoje poslanstvo? Kaj ste vi želeli z vašo spletno stranjo doseči? V koliki meri vam je to uspelo? Ali ste pri tem izkoristili vse možnosti, ki vam jih medij ponuja? Ali so vaše strani tehnično ustrezne in oblikovno všečne?
Biti na spletu ni več stvar prestiža, pač pa nuje. Iščemo tiste, ki ste s svojo predstavitvijo na spletu še korak dlje in nagrada netko naj bo le potrditev vaše pravilne usmeritve."

Morda med ogledom nagrajenih in pohvaljenih vaša ideja najde svojo pot…

Vir: spletna stran http://netko.gzs.si