1. mednarodni simpozij »USPEŠNI MODELI OSKRBE Z UČBENIKI IN E-UČBENIKI V EVROPI«

Ministrstvo za šolstvo in šport in Odbor za učbenike pri Gospodarski zbornici (Združenje knjižnih založnikov) vas v četrtek, 26. avgusta 2010, med 9. in 16. uro vljudno vabita na 1. mednarodni simpozij z naslovom Uspešni modeli oskrbe z učbeniki in e-učbeniki v Evropi. Simpozij bo potekal v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Dimičeva ulica 13, Dvorana A) v Ljubljani.

 

Namen simpozija je slovenski javnosti predstaviti stanje izdajanja učnih gradiv v tiskani in elektronski obliki v Evropi. Predstavljene bodo tudi dobre prakse pri izdajanju in oskrbi z učnimi gradivi v zadnjem destletju v različnih evropskih državah.

 

Na simpoziju bosta s strani ministrstva sodelovala minister dr. Igor Lukšič in direktor Direktorata za vrtce in osnovno šolstvo Boris Černilec.

 

Zagotovljeno je simultano prevajanje simpozija.

 

Vljudno vabljeni!

 

Zaradi omejenega števila mest v dvorani vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite z oddajo prijavnice, ki je priložena spodaj, oziroma objavljena na naslednji spletni povezavi: www.gzs.si/slo/panoge/zbornica_zaloznistva_knjigotrstva_graficne_dejavnosti_in_radiodifuznih_medijev/50657.

 

Prijavnico pošljite na naslednji naslov: anica.skubic@gzs.si 

 

  • Vabilo (jpg)
  • Program (doc)
  • Prijavnica (doc)