Konferenca INFOSEK 2010

INFOSEK 2010, letna konferenca na področju informacijske varnosti, zaščite podatkov in neprekinjenega poslovanja se bo že osmo leto zapovrstjo odvijala 24.–26. novembra 2010 v mestu vrtnic, v Novi Gorici, v hotelu Perla.

Največji dogodek v Sloveniji na področju informacijske varnosti udeležencem ponuja, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost, tako v slovenskem kot tudi širše, v evropskem prostoru, saj bo, poleg slovenskih predavateljev (iz vodilnih slovenskih podjetji in organizacij) gostil, tudi ugledne tuje strokovnjake s tega področja.

Že osmo leto zapored skušamo z organizacijo INFOSEK konference, s strokovnjaki iz celega sveta, izpostaviti pomembnost informacijske varnosti, predstaviti najnovejše trende, dogodke in vprašanja na področju informacijske varnosti in na področju upravljanja tveganj.

»Vsako leto INFOSEK gosti vedno boljše predavatelje in tudi letos ni izjema«, pravi direktor podjetja Palsit d.o.o., Aleksander Šinigoj. Predavatelji, ki prihajajo iz osmih držav, treh kontinentov, bodo diskutirali o aktualnih temah, ki so zelo pomembne za informacijsko tehnologijo in informacijsko varnost.

Govorniki na letošnji konferenci so:

  • Dr Udo Helmbrecht, izvršni direktor, ENISA (EU),
  • Nataša Pirc Musar, Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije,
  • Jeremy King, direktor PCI Security Standards Council,
  • Joe McCray, EC-Council Circle of Excellence

Vir: http://www.infosek.net