Šole, pridružite se zanimivemu dogodku “online”

12. maja 2011 bo na prireditvi v Koloseju med 11.00 in 13.00:

  • Kino premiera izobraževalnih risank o varni rabi interneta in varovanju osebnih podatkov OVCE.SK.

  • Pogovor z ustvarjalci risank: reperjem Trkajem, ki je posodil slovenski glas likom v risankah, iz Slovaške pa prihajata pisec scenarijev Miroslav Drobný in režiser risank Jaroslav Baran.

  • Delavnica o varni rabi interneta in rap koncert v izvedbi Trkaja.

Na prireditvi v Koloseju bodo kot občinstvo povabljeni avtorji najboljših izdelkov SAFE-SI natečaja, kjer bodo razglašeni tudi nagrajenci.

Ostale šole, učitelji in učenci pa ste lepo vabljeni, da se nam pridružite preko spletne video konference, ki jo bo omogočil Arnes. Možen bo tudi online klepet, kjer lahko postavite vprašanja nastopajočim in ustvarjalcem risank.


Na spletu

Spletni naslov video konference (https://vox.arnes.si/gost/ovce), kjer se 12. maja prijavite z imenom in elektronskim naslovom in že ste vklopljeni v dogajanje v živo! Vse kar potrbujete je računalnik z internetom in elektronski naslov. Če želite dogodek predvajti večjemu občuinstvu pa seveda še projektor in zvočnike.

Nagrada

Šole, ki bodo sodelovale v videokonferenci prejmejo učiteljski metodološki priročnik za delo z izobraževalnimi risankami v razredu!

Objavil/-a: Safe.si
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...