Nagradni natečaj za učence in dijake – predstavite svoje podjetniške ideje v promocijskem spotu. Prijava samo še danes, 20.6.2011.

Ste za pravi video izziv?! Ste kreativni, domiselni, spretni pri uporabi sodobnih tehnologij in imate zanimivo ter uporabno podjetniško idejo? Postanite sam svoj režiser svojega uspeha.

JAPTI in TV Slovenija vabita vse osnovnošolce in srednješolce, da v okviru nagradnega natečaja predstavijo svoje podjetniške ideje v promocijskem spotu.

Važno je, da ste prepričani vase in boste na inovativen, atraktiven, morda šaljiv, a kljub temu dostojen način, predstavili svojo podjetniško idejo s področja računalništva, trgovine, industrije, mode, oglaševanja …

Strokovna žirija bo med vsemi prispelimi promocijskimi spoti najprej izbrala 27 najboljših. Od začetka septembra do decembra pa bo vsak ponedeljek ob 18.30 na drugem programu TV Slovenija v oddaji Firma.tv,  predstavila po tri promocijske oglase, ki bodo razvrščeni v kategoriji – osnovnošolci in srednješolci. Ocene strokovne žirije in glasovi gledalcev bodo na koncu določili oba zmagovalca, ki prejmeta denarni nagradi JAPTI-ja v višini 900 EUR, nagradi TV SLO v višini 300 EUR, pa bosta po ocenah režiserjev in strokovnjakov TV SLO prejela tudi najbolj televizična spota.

Pisne prijave z napovedjo sodelovanja v javnem natečaju, sprejema TV Slovenija, Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana, s pripisom TV SLO  3 – Firma.tv!  do 20. junija 2011. Končne izdelke oziroma po tehničnih zahtevah narejene spote pa morate poslati najkasneje do sobote, 13. avgusta 2011.


Več informacij boste našli na spletnih straneh:

Related Files