Uživajte na počitnicah in ostanite povezani s Portalom eTwinning

eTwinning vsem želi prelepe počitnice! Izkoristite priložnost in si bolj sproščeno in brez pritiska oglejte portal in Namizje, ki ga predstavljajo vsakdanje priprave na učne ure.

Po celoletnem hitenju so si vsi eTwinnerji več kot zaslužili počitnice! Vendar pa poletne počitnice predstavljajo tudi priložnost, da vzpostavimo distanco in presodimo svoje delo ter začnemo načrtovati naslednje šolsko leto.

Nekaj namigov za vaše eTwinning počitnice:

  • Oglejte si Vzorčne primere eTwinning: na voljo so vam novi vzorčni primeri, med katerimi mnogi temeljijo na nagrajenih projektih, ki vam bodo pomagali prekiniti z “rutino” in vam omogočili, da boste za naslednje šolsko leto pripravili bolj zanimive učne ure.
  • Od časa do časa preglejte svoje Namizje eTwinning : ne pozabite, da je tu zato, da bi vam pomagalo na vašem eTwinning potovanju. Ostanite v stiku s kolegi, izmenjujte izkušnje v Sobah za učitelje ter si oglejte zadnje novice.
  • Uživajte v prvem sporočilu eTwinning Visibility Group : spoznajte delo Skupine, njene dosežke in se seznanite s tem, kako uporablja nova orodja Spleta 2.0., da bi delo eTwinniga približala širši publiki. Seznanite se s Skupinami eTwinning..
  • Dobite navdih! Oglejte si Galerijo projektov ter spoznajte uspešne projekte. Poiščete lahko tudi prejemnike Znaka kakovosti, nacionalne in evropske zmagovalce ali pa projekte glede na uporabljeno orodje, jezik, ki so se ga učenci naučili itd.

In ne nazadnje, ostanite na zvezi! Več informacij o jesenskem terminu – vključno s Kampanjo za tedne eTwinning 2011 , ki bo potekala v oktobru ter novim seznamom Izobraževalnih dogodkov za šolsko leto 2011-2012 – bo na voljo ob koncu poletja.

Vir: eTwinning

Objavil/-a: Etwinning
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...