Poletni tabor Komunikativen.si

V nedeljo, 21. avgusta se je na Fakulteti za elektrotehniko pričel poletni tabor Komunikativen.si 2011. S pomočjo mentorjev Laboratorija za telekomunikacije mladi ustvarjalci spoznavajo Linux, PHP, QT platformo in področje video produkcije.

Laboratorij za telekomunikacije že od leta 2000 organizira poletne tabore za mlade, kjer se znotraj kreativnih delavnic prepleta svet telekomunikacij, računalništva in multimedije. Pester program vključuje veliko praktičnega dela, eksperimentiranja, druženja, zabave ter spoznavanje podjetij, kjer se sodobna tehnologija povezuje z življenjem.

Na taboru Komunikativen.si 2011 bodo potekale tri delavnice:

Da bo še bolj zanimivo, bodo prostočasne aktivnosti, izleti in predstavitve potekale skupaj z udeleženci tabora Robotika in merjenja.

Nestrpno pričakujemo, če bomo tudi tokrat imeli priložnost ogledati si film, preizkusiti delovanje nove aplikacije in, ali bo katera aplikacija na voljo tudi na spletnem mestu Android Market?  

Vse bomo izvedeli na zaključni predstavitvi udeležencev tabora, ki bo v soboto, 27. avgusta, ob 15. uri, v Multimedijski dvorani FE.

Vir: LTFE

Objavil/-a: Ltfe
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...