OpenFest – dan odprtih vrat v OpenLabu

OpenLab bo tudi letos odprl svoja vrata za širšo publiko. Program bo še bolj pester kot lani – hude aplikacije na platformah Android, iOS in NetBox, upravljanje naprav z gestami, virtualni studio, delavnica wlan slovenija, predstavitev nagradnega natečaja, programa za novo sezono in še kaj se bo našlo.


V četrtek, 20. oktobra, bo med 8:30 in 15:30 v OpenLabu na ogled nekaj dobrih demotov s področja telekomunikacij in multimedije.
Če te zanimajo mobilne tehnologije, računalniška omrežja, video produkcija, Android, iOS, NetBox aplikacije, odprta koda, skupnost ipd., OpenFesta ne moreš zamuditi! Hkrati je to odlična priložnost za kakšno idejo ali vprašanje o nagradnem natečaju.

Ob 16. uri se bo začela delavnica Brezžična omrežja, ki jo bo izvedla ekipa wlan slovenija. Predstavili bodo pobudo wlan slovenija in te naučili povezati se v omrežje, vzpostaviti brezžično povezavo in lastno WiFi točko. Program delavnice vključuje nekaj osnovne teorije o brezžičnih komunikacijah in veliko praktičnega dela. Vsi udeleženci prejmete svoj WiFi router, s katerim boste lahko doma postavili WiFi točko omrežja.

OpenFest je do 15:30 odprt za vse! Na delavnico Brezžična omrežja pa se je potrebno prijaviti na info@openlab.si , saj je število prostih mest in routerjev omejeno! Prijavnina na delavnico je 10€ (vključuje WiFi router, ki ga dobiš za domov), za člane Kluba OpenLab brezplačno.

Sodelujemo OpenLabovci, študenti Katedre za telekomunikacije, wlan slovenija, KŠK in TŠC Kranj.

Vir:

Objavil/-a: Openlab
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...