FRiSK 2011 bo konec oktobra!

Festival računalništva in sodobnih komunikacij – FRiSK bo to leto potekal v čertek, 27. in v petek, 28. oktobra v soboškem gradu. 

Festival računalništva in sodobnih komunikacij – FRiSK bo letos potekal že peto leto zapored. Ostaja največji nekomercialni informacijsko-komunikacijski dogodek v Sloveniji. Na festivalu družimo strokovnjake, perspektivne kadre, tehnološke navdušence in poslovno javnost.
FRiSK vsako leto obišče blizu 2000 obiskovalcev. Prav tako je deležen velike pozornosti medijev, saj vsako leto beleži več kot 50 objav v lokalnih in nacionalnih medijih. Postopoma prestopa slovenske meje. V zadnjih dveh letih je namreč gostil tudi predavatelje in podjetja iz tujih držav.
Vsako leto z zanimivimi predavanji predstavljamo globalne trende in ideje, ki jih prikažemo s konkretnimi lokalnimi in slovenskimi uspešnimi primeri prakse. Na okroglih mizah kritično debatiramo s kompetentnimi gosti. S strokovnimi delavnicami izobražujemo in tako z udeleženci netimo nove ideje. Prepletamo umetnost in tehnologijo. Nostalgijo obujamo z muzejem računalništva
Nasploh se radi družimo, debatiramo, izmenjujemo mnenje, snujemo nove projekte. Pri pripravi festivala sodelujemo z lokalnimi, slovenskimi ter svetovno znanimi podjetji, mediji, organizacijami in izobraževalnimi institucijami. 

Povezave:

Objavil/-a: Frisk
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...