Sedemnajsta Microsoftova NT konferenca: fleksibilnost, dostopnost, izbira. V Portorožu od 21. do 24. maja 2012

NT konferenca je že 17 let največja slovenska tehnološka in poslovna konferenca, na kateri se srečujejo poslovneži in raznovrstni strokovnjaki, ki se želijo seznaniti z najnovejšimi storitvami, napravami, rešitvami in trendi na področju informacijskih tehnologij.

Med 21. in 24. majem 2012 se bo v kongresnem centru hotelov Bernardin v Portorožu odvila že sedemnajsta Microsoftova NT konferenca, ki bo letos v znamenju fleksibilnosti, dostopnosti in izbire.

Osrednji temi bosta računalništvo v oblaku in konzumeracija informacijske tehnologije, ki uporabnikom omogoča dostop do podatkov kjerkoli, kadarkoli in s katerekoli naprave. Vrhunski domači in tuji strokovnjaki bodo predstavili najnovejše trende s področja informacijskih tehnologij, v program konference pa smo vključili tudi predstavitve najnaprednejših storitev, naprav in rešitev za učinkovito poslovanje.

Vsako leto si je mogoče ogledati predavanja vrhunskih domačih in tujih strokovnjakov, se udeležiti delavnic in poglobljenih seminarjev.

NT konferenca ni le Microsoftov strokovni dogodek. Velik poudarek dajejo tudi druženju in izmenjavi izkušenj med udeleženci. Osebna srečanja in družabni dogodki odpirajo pot za raznovrstna sodelovanja in poslovne priložnosti, sproščeni pogovori v strokovnih krogih pa so prinesli odlične rešitve marsikaterim tehnološkim izzivom. S pestrim obkonferenčnim dogajanjem vsako leto poskrbijo tudi za rekreacijo, sprostitev in zabavo vseh udeležencev.

Vir in več informacij:

Objavil/-a: Ntk
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...