16. IBM Forum – Portorož, 4. in 5. april 2012

BM Forum tudi letos prinaša nadvse zanimive tematike, predavatelje svetovnega kova, primere dobrih praks, pogovor z znano osebnostjo in še mnogo več.

Pot izjemnim idejam in odločitvam za modrejši planet boste skupaj s slovensko poslovno in IT javnostjo tlakovali na 16. IBM Forumu, ki bo pod sloganom Prihodnost je modra potekal 4. in 5. aprila 2012 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Skozi več kot 50 kakovostnih predavanj IBM Forum prinaša najnovejše svetovne trende in rešitve s področij modrejšega računalništva, analitike in družabnega poslovanja. Tehnična predavanja in demonstracije s področja programske ter strojne opreme bodo potekala v IBM-ovem tehnološkem tovornjaku, udeleženci pa bodo lahko prisluhnili tudi številnim primerom dobre prakse. IBM Forum inovacijsko mesto, ki združuje razstavne prostore poslovnih partnerjev, bo stičišče inovativnih idej in povezovanja vseh udeležencev; prostor za izmenjavo mnenje in snovanje modrejših odločitev.

IBM Forum bodo zaznamovali tudi vrhunski govorniki. V plenarnem delu bosta nastopila dva najuglednejša IBM-ova znanstvenika in inovatorja, in sicer Jeff Jonas, vodilni IBM-ov znanstvenik za področje analitike ter dr. John Cohn, vodilni IBM-ov znanstvenik na področju avtomatizacije. Na večernem predavanju, ki je namenjeno izbranim slovenskim menedžerjem in udeležencem IBM Foruma, pa ekskluzivno gostimo prof. dr. George Kohlrieserja, svetovno priznanega psihologa za organizacijsko vedenje in svetovalca najuglednejšim mednarodnim podjetjem. Spregovoril bo, kako vplivati na svet skozi odličnost vodenja.  

IBM Forum je lani pritegnil skoraj 900 udeležencev iz vrst najvišjih vodstev podjetij, IT direktorjev, analitikov, razvijalcev, IBM-ovih poslovnih partnerjev, medijev in drugih.


Več informacij in prijava: