Z zabavnim učenjem do znanja – kar na spletu

Na spletnem portalu LiLiBi vabijo otroke, naj se učijo kar skozi igro in zabavo. Zapislai so, naj si predstavljajte svojega otroka, ki se intenzivno uči, medtem ko se igra. Ne da bi se zavedal, spoznava pomembne vsebine, zaradi katerih bo lahko uspešnejši v šoli in tudi samozavestnejši.

Dežela Lilibi je interaktivni izobraževalni portal. V njej vaš otrok najde več kot 700 multimedijskih vsebin: didaktične igrice, poučne interaktivne naloge z zvočnimi navodili, pesmice, animacije, izobraževalne filme, učne liste (ki jih lahko natisne), zanimivosti in še veliko drugega.

Dežela Lilibi je prilagojena otrokom od 4. leta dalje. Vsebine so različne težavnosti in spodbujajo razvoj mnogih spretnosti, veščin in znanj.

Poleg vsebine za različne šolske predmete deželo Lilibi bogatijo dodatki, ki otroku širijo obzorje, na primer mali tečaj angleščine, sklopa o zdravi prehrani in verstvih po svetu.

Čas počitnic je, ko se morajo otroci razigrati na prostem. Če pa kdo skoči še med zabavno učenje in si povezavo shrani tudi za kasneje, ni nič narobe.

Povezava: