Spletni sejmi za iskanje partnerjev!

V projektu eTwinning ponujajo rešitev za iskanje partnerja oziroma partnerjev.

Letos bo Centralna svetovalna služba eTwinning organizirala dva spletna sejma za iskanje partnerjev in sicer prvega v aprilu ter drugega jeseni proti koncu septembra. Cilj omenjenih sejmov za iskanje partnerjev je, da vam pomagajo vzpostaviti omrežno povezavo s učitelji z vašega strokovnega področja ter omogočijo razpravljati o zamislih za projekte ter kot upamo najti partnerja, s katerim boste lahko začeli projekt. Izvedeli boste tudi kako se za komuniciranje z drugimi uporabljajo orodja, ki se nahajajo na vašem namizju, seznanili pa se boste tudi z vsemi koraki, ki jih morate opraviti, če želite registrirati projekt.

Na vsakem sejmu za iskanje partnerjev bo prisotna publika, ki bo štela približno 100 ljudi. Sejem bo trajal tri dni in bo nudil tudi spletne skupinske dejavnosti ter diskutiranje s sodelujočimi v realnem času. Seznanili se boste lahko s petimi pomembnimi koraki, ki jih zahteva iskanje partnerjev, ter dobili priložnost, da predstavite svoje zamisli za projekt, poleg tega pa vam bosta pri procesu, ki omogoča registracijo projekta, zagotovljena pomoč in vodenje.

Prvi sejem za iskanje partnerjev, ki bo potekal od 17. do 19. aprila, je namenjen učiteljem, ki sodelujejo v predšolskem in osnovnošolskem izobraževanju.

Prijave lahko preko svojega namizja pošiljate od 4. aprila dalje, seznam vseh, ki bodo poslali prijave, pa bo v končno odobritev poslan Nacionalni svetovalni službi.

Vir: eTwinning

Objavil/-a: Etwinning
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...