Spletna učilnica TwinSpace: prilagodite jo svojemu projektu Twinning.

86% vseh eTwinnerjev (731 od 852 sodelujočih), ki so sodelovali v naši najnovejši anketi preko Namizja, je potrdilo, da v svojem projektu uporabljajo Spletno učilnico TwinSpace.

Pomemben pritrdilni odgovor potrjuje, da Spletna učilnica TwinSpace za mnoge učitelje predstavlja bistveni del projektov eTwinning. Koncept Spletne učilnice TwinSpace je preprost: to je virtualna učilnica, v kateri lahko vsi, ki sodelujejo v projektu, medsebojno komunicirajo in opravljajo izmenjave…skratka, skupaj delajo. Za vse tiste, ki je še ne uporabljate, je to odlična priložnost, da začnete verjeti dokazom, da jo velja preizkusiti.


Obstaja mnogo dobrih razlogov za to, da v svojem projektu začnete uporabljati Spletno učilnico TwinSpace:

  • Njen vmesnik je večjezičen, zato ni jezikovnih omejitev.
  • Je varna, saj je zaščitena z geslom, ki omogoča, da lahko v celoti nadzirate, kdo lahko vanjo vstopi in kakšne so njegove pristojnosti.
  • Lahko jo prilagodite in priredite raznim potrebam svojega projekta (načrtovanje, komuniciranje, shranjevanje datotek…).
  • Je prilagodljiva: privzame lahko katerokoli izgled ali obliko, ki najbolj ustreza potrebam in ustvarjalnosti uporabnikov.

Po tej platformi lahko učenci varno brskajo. Rezultati ankete kažejo, da je več kot polovica sodelujočih (447 od 852 sodelujočih) odgovorila, da njihovi učenci že aktivno uporabljajo Spletno učilnico TwinSpace.

Vir in več: eTwinning

Objavil/-a: Etwinning
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...