Dijaka Gimnazije Ptuj na tekmovanju Dot Award 2012 zasedla odlično tretje mesto

Mednarodna komisija je na tekmovanju za najboljše spletne strani učencev in dijakov Dot Award med 45 stranmi, ki so prispele v finale, izbrala 3 najboljše. Odlično tretje mesto sta zasedla dijaka gimnazije Ptuj, ki sta pod mentorstvom Stanislava Šenvetra ter Petra Marčiča pripravila spletne strani, posvečene legendarnim slovenskim motociklom Tomos (odklopi.se/tomos/).

Na tekmovanju, ki ga je letos že drugič zapored organiziral belgijski Roger Van Overstraeten Society, so se pomerile spletne strani iz Belgije, Katalonije in Slovenije. Prvo mesto je zasedla katalonska spletna stran elsglobus.cat, posvečena balonom na topel zrak. Na drugo mesto se je uvrstila belgijska spletna stran scorepion.be, namenjena športnim turnirjem. Na tretjem mestu pa se nahaja spletna stran dijakov Gimnazije Ptuj, odklopi.se/tomos/. Tokrat je bila posebej omenjena spletna stran www.escribescatalans.cat, ki zelo podrobno predstavlja katalonsko literaturo.

Na tekmovanju Dot Award 2012 smo z organizatorjem Roger Van Overstraeten Society sodelovali Arnes in njegov Register.si, katalonski register puntCAT ter CENTR (ang. Council of European National Top Level Domain Registries). Vsi sodelujoči iskreno čestitamo tekmovalcem in nagrajencem.

Več o tekmovanju si lahko preberete na spletni strani organizatorja tekmovanja.

Vir: Arnes

Objavil/-a: Arnes
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...