Večerov natečaj za najboljši mobilni film “Vsak trenutek nov” – rok za prijavo je 28. maj 2012

Časopisna hiša Večer Vas vabi, da z mobilnim telefonom posnamete kratek film na temo VSAK TRENUTEK NOV. Rok za prijavo je 28. maj 2012 – do 12. ure.


Tema:

Ideje za film lahko črpate iz vsakdanjega življenja, iz vsega, kar vas obkroža. Lahko je film o ljudeh, živalih, naravi … Pomembno je, da ima film jasno sporočilo razumljivo vsakomur. Zato dajte domišljiji prosto pot, bodite kreativni in ustvarjalni. Bolj kot profesionalna izvedba, je pomembna vsebina.


Tehnične podrobnosti:

Film posnemite z mobilnim telefonom, dolžina pa naj ne presega 2 minut (manj je več). Uporabite katerikoli mobilni telefon s kamero, pri čemer velikost (ločljivost) posnetka ni pomembna. Montažo filma lahko naredite na računalniku, če pa imate dovolj zmogljiv telefon, pa tudi na telefonu. Na začetku filma za 3 sekunde posnemite telop, ki ga najdete po spletni strani www.vecer.com/kreativnabitka. S tem potrjujete, da se strinjate s pogoji natečaja.

Pravila udeležbe:

V natečaju lahko sodelujejo prebivalci Republike Slovenije, avtor pa lahko pošlje največ 5 filmov. S prijavo na natečaj potrjujete, da ste vi avtor filma in nosilec vseh avtorskih pravic ter ste pridobili dovoljenja za objavo s strani morebitnih igralcev oz. lastnikov predmetov v filmu. Mladoletni lahko sodelujejo na natečaju na podlagi pisne odobritve/privolitve staršev oz. zakonitega zastopnika. S sodelovanjem na razpisu se strinjate, da dovoljujete neomejeno objavo filma v medijih. Za sodelujoče veljajo splošna pravila akcij objavljena na www.vecer.com/klub.

Vir in več podatkov:


Vir Fotografije: