Javni poziv za sodelovanje na konferenci »Zloraba otrok na spletu in e-storilci: zmoremo ukrepati?«

Za konferenco z naslovom »Zloraba otrok na spletu in e-storilci: zmoremo ukrepati?« iščemo kompetentne govorce z večletnimi izkušnjami z obravnavo problematike spolnih zlorab otrok, zlorab otrok na spletu, ali z večletnimi izkušnjami z obravnavo storilcev zlorab otrok na spletu. Število govorcev bomo izbrali glede na potrebe programa. Govorce bomo izbirali glede na ustreznost predlagane teme, ki bi jih želeli predstaviti na konferenci, ter glede na njihove kompetence in poznavanje obravnavanega področja.

Plačilo za uro predavanja je 100 eur bruto. Do honorarja so upravičeni zgolj tisti predavatelji, ki niso zaposleni v javnem sektorju.

Vašo ponudbo z opisom izkušenj, znanj in predlagano tematiko, ki bi jo želeli predstaviti na konferenci, pričakujemo do 11.8.2012 na elektronski naslov: lija@spletno-oko.si.


Več o konferenci:
Konferenca bo potekala 4. in 5. oktobra 2012 na Fakulteti za družbene vede. Konferenco organizira Spletno oko, Center za varnejši internet v sodelovanju z Upravo kriminalistične policije pri Generalni policijski upravi in Združenjem za informatiko in telekomunikacije. Slušatelji na konferenci bodo strokovnjaki z vrst policije, tožilstva, sodstva, znanosti, nevladnih organizacij ter industrije, ki se posredno ali neposredno srečujejo s problematiko zlorab otrok na spletu.

Vir: