Študentska ekipa Osmosis je bila na tekmovanju Imagine Cup v Avstraliji sedma med 72 ekipami

Slovenijo je razveselila novica, da so se 10. julija 2012 fantje slovenske študentske računalniške ekipe Osmosis na tekmovanju Imagine Cup v Sydneyu  Avstraliji uvrstili na 7. mesto.

V ekipi so Luka Vidoni (Ekonomska fakulteta v Ljubljani), Juš Milčinski (Fakulteta za družbene vede) in Aleksander Berus ter Erol Merdanović (Fakultete za računalništvo in informatiko).

Na Microsoftovi strani so zapisali: "Slovenska študentska ekipa Osmosis je zasedla odlično sedmo mesto v konkurenci 72 ekip, ki so se uvrstile na svetovni finale tekmovanja. Člani ekipe Osmosis so se predstavili z inovativno platformo za ciljno dobrodelnost in s svojo inovativno predstavitvijo dosegli odlično uvrstitev. Aleksander Berus in Erol Merdanović s Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, Juš Milčinski s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani ter Luka Vidoni z Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani želijo s platformo Osmosis združiti tiste, ki želijo pomagati v različnih dobrodelnih projektih z ljudmi, potrebnimi pomoči."

Več o vtisih in uspehih poglejte na:

Foto: Osmosis FB stran