Tedni eTwinning: učitelji, povežite se in sodelujte z Evropo!

Vse učitelje vabimo, da se vključite v aktivnosti v sklopu tednov eTwinning, ki letos potekajo od 24. septembra do 10. oktobra. Pridružite se evropski šolski skupnosti učiteljev in navežite stik s kolegi iz tujine za nove razburljive sodelovalne projekte. Učitelji se lahko prijavite na eTwinning portal preko on-line platforme www.etwinning.net.

eTwinning je del programa Vseživljenjsko učenje, podprograma Comenius in je namenjen spletnemu, mednarodnemu povezovanju evropskih šol, učiteljev in učencev v šolske projekte.

Učitelji se lahko vpišejo na eTwinning portal tekom celega leta. Tedni eTwinning pa so sedaj odlična priložnost za nove eTwinnerje, da poiščejo dodatno podporo in navdih s pomočjo video posnetkov, vodnikov, praktičnih primerov in vzorčnih projektnih idej.

Evropsko šolsko sodelovanje je lahko zelo preprosto

eTwinning platforma (kjer lahko registrirani učitelji in njihovi učenci izvajajo projektne aktivnosti) je bila ob tej priložnosti posodobljena in je sedaj bolj prijazna za uporabo. Bolje organizirano in preprosto delovno okolje bo šolam olajšalo mednarodno sodelovanje in vnos inovativnih učnih metod v razrede.


Več informacij