EDUvision 2012 – Sodobni pristopi poučevanja prihodnjih generacij (rok za oddajo prispevkov je 12. november 2012)

Bliža se 2. mednarodna znanstvena konferenco EDUvision 2012, »Sodobni pristopi poučevanja prihajajočih generacij« s sloganom »Postanimo sprememba, ki jo želimo videti v svetu«, ki bo potekala 6. in 7. decembra v Tehnološkem parku Ljubljana.

Na mednarodni znanstveni konferenci bomo razpravljali o sodobnih pristopih in izzivih poučevanja ter načinih preverjanja in ocenjevanja znanja, ki prihodnjim generacijam omogočajo večjo motivacijo do učenja, vzpodbujajo kreativnost učencev/dijakov, intenzivirajo večji iztržek znanja, interakcijo z vsakdanjim življenjem in nenazadnje osebnostno rast posameznika.

Razpravljali bomo tudi o tem, kako v poučevanje uvajati novosti, ki nam jih nudijo nove tehnologije. Vlaganje v človeški kapital pa je eden najpomembnejših temeljev trajnostnega razvoja človeka kot družbe nasploh.

Mednarodne znanstvene konference se lahko udeležite kot predavatelj(ica), udeleženec(ka), sponzor, razstavljalec ali kako drugače sodelujete pri organizaciji in izvedbi mednarodne konference.

Ne zamudite enkratne priložnosti, da obogatite svoje znanje in pridobite veščine, ki jih boste aplikativno prenesli v svoje strokovno delovno področje in družbo nasploh.

Predstavitve prispevkov na konferenci potekajo v slovenskem, angleškem in hrvaškem jeziku.

Mednarodna znanstvena konferenca je razdeljena na pet vsebinskih sklopov:

Povezava na spletni portal konference:

Objavil/-a: Eduvision
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...