FRiSK 2012 v Murski Soboti – že šesto leto zapored

Festival računalništva in sodobnih komunikacij – FRiSK bo letos potekal že šesto leto zapored. Ostaja največji nekomercialni informacijsko-komunikacijski dogodek v Sloveniji. Na festivalu družimo strokovnjake, perspektivne kadre, tehnološke navdušence in poslovno javnost.

FRiSK vsako leto obišče blizu 2000 obiskovalcev. Prav tako je deležen velike pozornosti medijev, saj vsako leto beleži več kot 50 objav v lokalnih in nacionalnih medijih. 

Vsako leto z zanimivimi predavanji predstavljamo globalne trende in ideje, ki jih prikažemo s konkretnimi lokalnimi in slovenskimi uspešnimi primeri prakse. Na okroglih mizah kritično debatiramo s kompetentnimi gosti. S strokovnimi delavnicami izobražujemo in tako z udeleženci netimo nove ideje. Prepletamo umetnost in tehnologijo. Nostalgijo obujamo z muzejem računalništva.

Nasploh se radi družimo, debatiramo, izmenjujemo mnenje, snujemo nove projekte. Pri pripravi festivala sodelujemo z lokalnimi, slovenskimi ter svetovno znanimi podjetji, mediji, organizacijami in izobraževalnimi institucijami.

Povezava: