Začela se je pomladna kampanja eTwinning – We are (eT)winning!

Kljub hladnemu začetku, kateremu smo priča po skorajda vsej Evropi, je pomlad nedvomno v zraku in eTwinningova pomladna kampanja 2013 se je sedaj tudi uradno začela.

Sodelovanje v kampanji je preprosto. Kliknite na pasico, ki se nahaja na domači strani Namizja ter si oglejte posebno stran kampanje!


Organizirajte dogodek eTwinning

Letos smo eTwinnerje naprosili, da organizirajo informacijski predstavitveni dogodek, ki bo kolege navdušil ter jih vzpodbudil, da se bodo priključili eTwinningu. Ti dogodki predstavljajo odlično priložnost za predajo vaših eTwinning izkušenj in znanja. Najbolj zaželen datum za izvedbo dogodka je obdobje med 13. in 17. majem 2013. Ko boste določili datum, lahko sporočite tudi ostale podrobnosti o dogodku s pomočjo zemljevida, ki se nahaja na spletni strani kampanje. 


Izdelajte plakat eTwinning in zadenite žepni HD kamkorder!

Izdelajte plakat s pomočjo katerega boste oglaševali svoj dogodek ter ga naložite na spletno stran kampanje. Plakat naj bo posvečen vašim eTwinning izkušnjam, kakemu od vaših projektov, lahko pa ga izkoristite tudi le za oglaševanje vašega informativnega srečanja.

O vseh naloženih posterjih bodo lahko eTwinnerji do 16. MAJA. Tisti trije, ki bodo prejeli največ ‘všečk’ bodo prejeli žepni HD kamkorder!

Tudi v primeru, da ne morete organizirati dogodka, lahko vseeno sodelujete v natečaju tako da izdelate eTwinning poster o enem izmed svojih projektov ali kaki svoji izkušnji, povezani z eTwinnigom (sobe za učitelje, skupine itd.) ter ga pošljete na stran kampanje, ki se nahaja na Namizju. 


Kako lahko sodelujete

Če želite sodelovati in prebrati navodila si oglejte našo spletno stran kampanje, do katere lahko dostopite preko Domače strani, ki se nahaja na Namizju. Obstaja pa tudi javna stran, ki si lahko ogledajo tudi vsi tisti, ki niso eTwinnerji in na kateri so na ogled ilustracije ter tekoče informacije o dogodkih.

Vir: eTwinning

Objavil/-a: Etwinning
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...