NT konferenca 2013 – od 23. do 25. aprila in usposabljanje sodelavcev projekta E-šolstvo

NT konferenca je že 18 let največja slovenska tehnološka konferenca, na kateri se srečujejo raznovrstni strokovnjaki, ki se želijo seznaniti z najnovejšimi storitvami, napravami, rešitvami in trendi s področja informacijskih tehnologij.

Vsako leto si je mogoče ogledati predavanja vrhunskih domačih in tujih strokovnjakov ter se udeležiti delavnic in celodnevnih seminarjev.

NT konferenca ni le Microsoftov strokovni dogodek. Poleg izobraževanja dajemo velik poudarek tudi druženju in izmenjavi izkušenj med udeleženci. Osebna srečanja in družabni dogodki odpirajo pot za raznovrstna sodelovanja in poslovne priložnosti, sproščeni pogovori v strokovnih krogih pa so prinesli odlične rešitve na številne tehnološke izzive. S pestrim obkonferenčnim dogajanjem je vsako leto poskrbljeno tudi za sprostitev in zabavo vseh udeležencev.

Kot že nekaj let, bo tudi tokrat na konferenci potekalo usposabljanje sodelavcev projekta E-šolstvo. Rdeča nit usoposabljanja bo inovativne pedagogika in raba sodobne tehnologije.

Več o NT konfeenci 2013