Povabilo na Comenius seminar

“Erasmus+” je nov EU program namenjen izobraževanju, usposabljanju, mladim in športu. Z delovanjem bo začel v letu 2014. Postopek prijave bo popolnoma drugačen kot do sedaj. V bodoče ne bodo več mogoče individualne prijave učiteljev, pač pa bodo izobraževalni zavodui pripravili svoj celovit načrt za vse Comenius aktivnosti z vključno seminarji namenjenimi usposabljanju. Več na to temo na spletni povezavi.

Zatorej je poslednji rok za prijavo na Comenius usposabljanje po “starem” program 17. September 2013.

 To je tretji krog: rok za usposabljanja /seminarje, ki še potekajo med 1. januarjem 2014 in 1. majem 2013

Comp@ct Network / Euneos ponuja v tem okviru nov pomladni seminar v omenjenem času. Če vas zanima, se lahko prijavite in pri NA (CMEPIUS) lahko zaprosite za financiranje usposabljanja.

Naslov seminarja je:

Tap – Swipe – Pinch iPad, Android and Windows tablets changing the way to learn and teach 

Več informacij o seminarju in povezavo do baze seminarjev najdete v na spletni strani.

Kdo se lahko prijavi? Ciljna skupina: vsi učitelji (osnovne in srednje šole).

Kakšen je postopek prijave?

1.    Najprej se je potrebno pred prijaviti na seminar. Na spletni strani seminarja  boste našli  navodila za pred-prijavo.

2.    Organizator vam bo poslal potrdilo o pred-prijavi in vam ponudil pomoč pri izpolnjevanju prijavnega obrazca za NA.

3.    O nadaljnjih korakih se pozanimajte pri svoji NA (CMEPIUSu). Izpolniti boste morali prijavni obrazec za seminar in ga poslati skupaj s potrdilom o pred-prijavi svoji NA.

Rok za oddajo prijave je 17. september 2013!