Kdo bo plačal varnostno luknjo? Vabljeni na srečanje spletnih razvijalcev

Vdori in zlorabe spletnih strani postajajo realnost življenja spletnega razvijalca. V samo prvih petih mesecih letošnjega leta smo na SI-CERT zabeležili kar 1.300 vdorov v spletne strani slovenskih podjetij. Opremite se z znanjem, kako se s tem spoprijeti.

Zato vas v ponedeljek, 21.10.2013 ob 9.00, vas vabimo na srečanje spletnih razvijalcev, kateremu bo sledila tudi okrogla miza.

Gorazd Božič, vodja SI-CERT, bo predstavil 5 realnih primerov zlorab iz prakse in razložil, kako se je pred zlorabami možno zaščititi. Izpostavil bo tudi 10 najpomembnejših priporočil. Razvijalci se zavedate, da vzdrževanje spletnega mesta stane, vendar ga stranke večinoma ne želijo plačati.

Uroš Čimžar, iz podjetja Domovanje.com, bo predstavil 5 pristopov, kako stranke prepričati, da varnost je pomembna in jim prodati vzdrževanje spletnih strani ter privzete stopnje varnosti ter odgovornosti, pri različnih tipih gostovanj.

Sledila bo okrogla miza na temo Ali veste, da ste odgovorni za varnost na spletu, kjer bodo svoje poglede in izkušnje predstavili:

  • Lea Benedejčič, direktorica podjetja Mimovrste.com
  • Matija Jamnik, odvetnik in strokovnjak za informacijsko pravo
  • Denis Oštir, novinar POP TV
  • Miran Varga, samostojni novinar

Dogodek bo potekal v dvorani Orhideja, GH Union, začel se bo ob 09. uri. Organizirata ga podjetje Domovanje in SI-CERT.

Udeležba je BREZPLAČNA, vendar je število mest omejeno!

Vse informacije in prijavni obrazec so vam na voljo na strani dogodka.

Objavil/-a: Si-cert
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...