Brezplačno E-učenje za izobraževalne ustanove

Ena izmed ugodnosti programa Software Assurance v okviru Microsoft School Agreement 3.5 so tudi spletni tečaji imenovani E-učenje (E-Learning). Na voljo so preko Microsoftove spletne strani. E-Learning tečaji vam omogočajo, da ste vedno na tekočem z novimi različicami Microsoft programske opreme.

Svetujemo vam, da jesenske dni izkoristite za brezplačno izobraževanje z E-Learning tečaji ter tako nadgradite svoje znanje. E-Learning tečaji so namenjeni vsem – uporabnikom, razvijalcem in IT strokovnjakom. Le izbrati morate svoje področje. Na voljo imate tečaje za spoznavanje in upravljanje funkcij operacijskega sistema Windows 7/8, posameznega programa pisarniškega paketa Office 2010/2013 (npr. Word, Excel, PowerPoint, Outlook) ter spoznavanje funkcij strežniškega operacijskega sistema Windows Server, poštnega strežnika Exchange, podatkovnega strežnika SQL in ostalih Microsoftovih izdelkov.


Do katerih tečajev ste upravičeni?

Upravičeni ste do tečajev, ki se nanašajo na programsko opremo, vključeno v Microsoft School Agreement 3.5. Na voljo imate toliko tečajev, kot imate vključenih delovnih postaj v omenjeno pogodbo.

Več informacij preko elektronske pošte: tina.kokot@gambit.si ali na tel. št. 01 437 63 33, int.119.