Arnesova jesenska konferenca Mreža znanja 2013

Mreža znanja je Arnesova strokovna konferenca, ki je namenjena informatikom in računalnikarjem s področij izobraževanja, raziskovanja in kulture.

Na letošnjem dogodku Mreža znanja 2013 bomo predstavili novosti s področja Arnesovih storitev, uporabo novih tehnologij in primere dobrih praks zahtevnejših uporabnikov ter aktualne spletne nevarnosti. Tako na srečanje vabimo predvsem informatike s fakultet in laboratorijev vseh slovenskih univerz, raziskovalnih inštitucij, šolskih centrov in kulturnih organizacij.

Na dogodek, ki bo v sredo 27. novembra 2013 v Tehnološkem parku v Ljubljani, se lahko prijavite prek uporabe elektronske pošte ali po telefonu na številki  01 479 88 00 .

Udeležba na konferenci je brezplačna. Število mest je omejeno, zato priporočamo čim prejšnjo prijavo. Po zapolnitvi vseh prostih mest bomo ustvarili čakalno listo in morebitnim udeležencem naknadno sporočili možnost udeležbe.

Mreža znanja je prav tako odlična priložnost za druženje in izmenjavo informacij z vašimi stanovskimi kolegi ali s sodelavci Arnesa, ki jim lahko predstavite vaše poglede in predloge rešitev uporabe modernih informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

Povezavi: