Microsoftova NT konferenca: razlogov za udeležbo je več kot dovolj

21. januarja bo NT konferenca z zimskim dogodkom ponovno odprla svoja vrata. Ne zamudite naslednjega sklopa predavanj najboljših strokovnjakov in njihovih kvalitetnih izobraževalnih vsebin, mreženja in izmenjave izkušenj.

NT konferenca je že 19 let največja slovenska tehnološka konferenca, na kateri se različni strokovnjaki seznanjajo z najnovejšimi storitvami, napravami, rešitvami in trendi na področju informacijskih tehnologij.


Letošnja NT konferenca je razdeljena na tri dogodke: dva enodnevna (10. oktober 2013 in 21. januar 2014) ter dvodnevnega (9. in 10. april 2014).

Na njih bodo sodelovali ugledni in izkušeni strokovnjaki, ki bodo v okviru krajših predavanj in celodnevnih poglobljenih seminarjev udeležencem približali izbrane aktualne teme. Program konference je zasnovan tako, da sledi potrebam IT strokovnjakov v manjših in kompleksnejših poslovnih sistemih, hkrati pa z informacijskimi novostmi na dovolj zanimiv način seznanja tudi udeležence z drugih področij.

NT konferenca pa ni le strokovni in izobraževalni dogodek. Tradicijo zabavnega in sproščenega srečanja bo nadaljeval tudi letos, saj dobro vemo, kako zelo lahko osebna srečanja in družabni dogodki odpirajo pot za poslovne priložnosti. Za več informacij o letošnjem programu in ponudbi NT konference spremljajte naše spletno mesto in e-obvestila.

Kje poteka NT konferenca?

Letošnja NT konferenca bo potekala v Ljubljani (10. oktobra na Gospodarskem razstavišču in 21. januarja v Cankarjevem domu) ter na Bledu (9. in 10. april).

Povezava: NT konferenca

Objavil/-a: Ntk
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...