Mednarodni dan prostovoljstva

Vsako leto širom sveta  5. decembra obeležujemo Mednarodni dan prostovoljstva, s katerim počastimo in se zahvalimo posameznikom, ki sebe, svoj prosti čas in pogosto tudi denar nesebično razdajajo pomoči potrebnim, s tem lepšajo svet in neprestano netijo iskrice upanja, da dobrota, prijaznost in solidarnost še živita.

V njihovo čast MKC Maribor skupaj s Filantropijo Slovenije v sredo, 4. 12. 2013, pripravljata dogodek, s katerim se želimo zahvaliti vsem prostovoljcem, ki so sodelovali pri projektu Maribor, Evropska prestolnica mladih, in pritegniti vse tiste, ki bi jih prostovoljstvo zanimalo, pa ne vedo kam se obrniti in kakšne so dejanske pridobljene izkušnje tistih, ki se s prostovoljstvom aktivno ukvarjajo.

Program se bo začel ob 15. uri in bo obsegal pogovore z aktivnimi prostovoljci, ki bodo z vami delili svoje izkušnje in odgovarjali na morebitna vprašanja, ter razstavo s pregledom prostovoljskih aktivnosti v okviru EPM 2013. Zaključil se bo na Trgu Leona Štuklja s predstavo »Romeo and Julia«, ki jo pripravlja angleški teater II. gimnazije Maribor.

Za konec se na vas obračamo s prošnjo, da o dogodku obvestite vaše dijake in študente, ki bi jih prostovoljstvo utegnilo zanimati in bi se bili pripravljeni udeležiti dogodka, ter se vam najlepše zahvaljujemo za vašo pozornost in sodelovanje.

Related Files

Objavil/-a: Nina Jeza
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...