E-CLIC tekmovanje je odprto!

E-CLIC krajinsko tekmovanje je bilo objavljeno  31. januarja 2014  in bo potekalo  do 31. maja 2014. Udeleženci so vabljeni, da predložijo v presojo  idejo/projekt, ki   temelji na uporabi IKT (informacijskih in komunikacijskih tehnologij) sredstev in orodij, v katerem so se soočili z izzivom za krajino z ozirom na načela Evropske konvencije o krajini. Udeleženci lahko tekmujejo v eni od  treh kategorij (srednješolci, študentje in splošna javnost)  in
osvojijo izlet v Estonijo, kjer bodo imeli možnost predstaviti svojo zamisel  in sodelovati na mednarodnem E-CLIC-ovem tekmovanju.


Če želite tekmovati obiščite spletno stran  www.e-clicproject.eu, kjer:

  • Prosim izpolnite temu namenjeno spletno prijavnico  za srednješolce (A), študente (B) ali splošno javnost (C) in postanite član E-CLIC-ove spletne skupnosti, da boste delili svoje poglede z drugimi.
  • Preberite »Povzetek Pregleda krajinske politike« za našo državo, obiščite »Knjižnico dobrih praks« in pridobite zamisli za primerna IKT orodja v »Knjižnici informacijskih in komunikacijskih virov«.
  • Izberite enega od treh krajinskih izzivov v naši državi in obdelajte svojo predstavo – imate štiri mesece za razmišljanje, pripravo in predložitev projektnega predloga, bodisi kot posameznik ali kot skupina.


Slovenski izzivi so naslednji:

  • Naj se sliši glas podeželskih krajin tudi v mestu
  • Urbana prenova in krajinska identiteta
  • Izjemne krajine Slovenije

Natančnejša opredelitev pogojev sodelovanja je na voljo v najavi natečaja in natečaju.

e-clic

e-clic_glava
Za vse dodatne informacije se obrnite na našo INFO TOČKO:

Izvedite več!

Obiščite našo spletno stran: www.e-clicproject.eu in http://e-clic.ning.com.