Microsoft v izobraževanju v okviru tretjega dogodka NT konference

Z veseljem vas vabimo na dogodek Microsoft v izobraževanju v okviru tretjega dogodka NT konference. Pričakujemo vas 9. aprila 2014, na Bledu.

Vemo, da so tehnološke spremembe izredno hitre. Slovenski izobraževalni sistem se mora učinkovito prilagajati na nenehne spremembe, vključno z nepretrganim razvojem tehnologije. Šole težko sledijo t. i. konzumerizaciji informacijskih tehnologij, to je trendu, ko učenci in učitelji v izobraževalne institucije prinesejo svoje tehnološke naprave in pričakujejo, da jih bodo lahko uporabljali v učilnici.

Trdnega prepričanja smo, da bo ravno tehnologija ključna pri preoblikovanju trajnega razvoja. Resnično trajen razvoj lahko države zagotovijo le, če na svetovnem trgu vedno znova ponudijo nove izdelke, proizvedene z najbolj naprednimi metodami.

Dogodek Microsoft v izobraževanju je namenjen vsem, ki se želijo seznaniti s programi in prednostmi, ki vam jih na vaši poti do sodobnejšega izobraževanja lahko ponudi Microsoft. Tudi tokrat bo dogodek razdeljen na dva dela in sicer:

  • Prijava: Tehnološke novosti za šolstvo, kjer se bomo osredotočili na izboljšanje produktivnosti pri vsakodnevnih opravilih ter upravljanje z mobilnimi napravami, predstavili program Student advantage in O365 ter deployment O365 in Student Advantage v praksi.
  • Prijava: Vodje področji, Svetovalec vodstvu, kjer bo nit predavanj povezana s novim svetom poučevanja in učenja s programom Expert Educators, preobrazbo šole.

Število mest je omejeno, zato prosimo za pravočasne prijave preko spletne prijavnice.

Microsoft_v_izobrazevanju

Dodatne informacije: 
Udeležba je brezplačna. Kotizacija na NT konferenci ni pogoj za udeležbo. Ogledate si tudi lahko razstavni prostor NT konference, redni del konference ni vključen.
Prijavite se lahko do 4.4.2013. 

Veselimo se srečanja z vami!

Če potrebujete več informacij, se, prosim, obrnite na Tino Kokot (tina.kokot@gambit.si) ali Marino Dražetić, (a-mardra@microsft.com)