Peto strokovno srečanje v pilotnem projektu Uvajanje in uporaba e-vsebin in e-storitev

V sredo, 4. junija, je na daljavo preko Arnesove storitve vox.arnes.si potekalo peto strokovno srečanje učiteljev s 14 sodelujočih šol (http://projekt.sio.si/e-solska-torba/pilotna-projekta/), ki v pilotnem projektu uporabljajo in uvajajo e-vsebine in e-storitve.

Po uspešno zaključenih treh odbobjih uvajanja in uporabe e-vsebin in e-storitev v šolskem letu 2013/2014, ki jih razvijamo v projektih E-učbeniki s poudarkom na naravoslovnih vsebinah v osnovni šoli in e-Šolska torba, ter več kot 150 spremljavah pouka so prisotni pogledali delne rezultate evalvacijskih vprašalnikov in sprejeli načrt dela za drugo leto pilotnega projekta.

Z namenom testiranja Arnesove storitve http://planer.arnes.si sta Janko Harej in Amela Sambolić Beganović, vodji pilotnega projekta pri Arnes-u in ZRSŠ-ju, pri učiteljih preverila, kateri dan v tednu je po njihovem mnenju najbolj primeren za organizacijo in izvedbo strokovnih srečanj v drugem letu pilota. Po pričakovanjih je najmanj glasov zbrala sobota :).

V osrednjem delu srečanja so projektni timi ob izteku prvega leta pilotnega projekta predstavljali svoje promocijske posnetke, se spominjali izzivov in težav ter s ponosom pogledali na to, kar je bilo narejeno v prvem letu pilota.

Posnetke so vodje projektnih timov Janku in Ameli v dnevih pred srečanjem pošiljali preko storitve https://filesender.arnes.si, Janko je posnetke skrbno naložil v https://mapa.arnes.si in jo delil.

Po pregledu posnetkov s strani ‘recenzijskega’ odbora bodo posnetki na voljo na https://video.arnes.si/ KMALU :).

Ob zaključku srečanja smo si akterji pilota čestitali za dobro opravljeno delo, si zaželeli uspešen zaključek šolskega leta in dolgo toplo poletje.

Objavil/-a:
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...