34 stopinj Celzija – Terme Čatež: priprava konferenc za ravnatelje in učitelje matematike, razrednega pouka in vse zainteresirane za izobraževanje matematike

V sredo, 11. 6. 2014, so se v Termah Čatež srečali  člani organizacijskih odborov prihajajočih  konferenc, ki jih organizira Zavod RS za šolstvo.

Avgustovske dogodke začnemo s konferenco ravnateljev, ki bo v sredo, 20. avgusta. Na spletni strani konference http://www.zrss.si/konferenca-ravnatelji/ je že objavljen program konference. Četrtek in petek bodo Terme Čatež preplavili učitelji matematike, razrednega pouka in strokovnjaki za izobraževanje matematike. Spletna stran konference http://www.zrss.si/kupm2014/ se bo v času dopustov dopolnjevala in bogatila s programom, novicami, navodili … zato bodite povezani in nas berite.

Na začetku srečanja so si člani organizacijskih odborov obeh konferenc ogledali prostore, v katerih se bodo dogajala plenarna predavanja, predstavitve in delavnice obeh konferenc. Priprave na konferenci so nadaljevali v ločenih,  pa vendar povezanih skupinah.

Organizacijski srečanji so člani zaključili s pokušino le dela ponudbe Terme Čatež, ki je boste deležni tudi vi, na strokovnem bogatenju.

Objavil/-a:
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...