Posebni cenovni pogoji za programsko opremo Windows 8 Pro slo za vzgojno-izobraževalne zavode pri nabavi novih osebnih računalnikov, prenosnih računalnikov in tabličnih računalnikov

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je z vključitvijo v pobudo Microsoft Shape the Future Initiative, za vzgojno-izobraževalne zavode omogočilo možnost za posebne cenovne pogoje nabave za operacijski sistem Windows 8 Pro slo pri nabavi novih osebnih računalnikov, prenosnih računalnikov in tabličnih računalnikov.

Posebne cenovne pogoje lahko za zavode iz priloženega spiska (Appendix A) dobi ponudnik računalnikov pri t.i. OEM (Original Equipment Manufacturer) partnerju tako, da mu predloži dopis podjetja Microsoft, ki ga je Ie-to poslalo ministrstvu.

Posebni cenovni pogoji bodo veljali do 6. maja 2015 oz. do izpolnitve količin iz dopisa podjetja Microsoft (nabava skupaj najvec 5.000 licenc Windows 8 Pri slo). Za vzgojno-izobraževalne zavode velja priporočilo, da pri nakupu novih računalnikov ponudnike opozorijo na navedeno možnost.

Dopis je objavljen na spletnih straneh ministrstva (rubrika Delovna podrocja, Direktorat za investicije, IKT v solstvu).

Povezave:

Objavil/-a:
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...