Brezplačno si naročite nova ‘Safe.si’ gradiva

Pod Safe.si smrečico se je znašlo kar nekaj gradiv, ki si jih lahko naročite in vam jih brezplačno pošljejo:

  • Sejfko nalepke: namenjene so najmlajšim, ampak garantirano so všeč tudi starejšim otrokom. Koristni nasveti likov Sejfko za varno in odgovorno rabo spleta. Preizkušeno na 40.000 otrocih 🙂
  • Letak Puzzle: Privlačen dizajn in zanimiva vsebina tega letaka bo osvojila vsakega najstnika. Letak sestavljajo 4 kosi puzzle, tematsko vezani na 4 področja spletne varnosti: zasebnost, uravnotežena uporaba, spletni bonton in koristna raba tehnologij. 
  • Origami igra: Igra, ki so jo tudi starši igrali v svojem otroštvu. Prenovljena različica z vprašanji varne in odgovorne rabe spleta je navdušila tudi sodobne osnovnošolce.
  • Priročnik za starše “Napotki za otokom prijaznejši internet”: Abcedarnik za vzgojo današnjih digitalnih domorodcev – otrok, ki so se že rodili v svet novih tehnologij.  
  • Plakat za razred ali domačo rabo “10 zlatih pravil za varno uporabo spleta”: Izredno prisrčno oblikovan plakat, kot bi pravila zapisali sami v razredu ali doma. Nujna oprema za vsako učilnico, otroško sobo oz. steno poleg družinskega računalnika. 

NAROČILO GRADIV JE MOŽNO PREK TEGA SPLETNEGA OBRAZCA  

Vir in več: Safe.si

safe_img_20141215_103003