Kultura se predstavi – KULTURNI BAZAR 2015

Vabimo vas, da se nam v sredo, 18. marca 2015, med 9. in 20. uro pridružite na Kulturnem bazarju 2015 v Cankarjevem domu v Ljubljani.
Na Kulturnem bazarju 2015 lahko v enem dnevu in na enem kraju spoznate vso slovensko kulturnoumetniško ponudbo za otroke, mlade in odrasle – za vse, ki vas zanima kultura.

Dogodke v dvoranah bo spremljalo pestro dogajanje na razstavnih prostorih kulturnih ustanov v vseh treh preddverjih Cankarjevega doma.

Poleg programa delavnic, koncertov in predstav bo zanimivo tudi na Bazarjevi kul-poti, ki jo boste samostojno raziskovali v skupinah, lahko pa tudi posamezno.

Skozi bogato ponudbo kulturnih ustanov se boste prepričali, da lahko kultura pomembno prispeva h kakovostnemu življenjskemu slogu otrok, mladih in odraslih.

Program za otroke, mladino in odrasle – za vse, ki jih zanima kultura, namenjamo:
• organiziranim skupinam otrok in mladih iz vrtcev, osnovnih in srednjih šol, dijaških domov …,
• otrokom in mladim v spremstvu (staršev, starih staršev, skrbnikov ali drugih spremljevalcev),
• individualnemu obisku mladih in odraslih.

Na spletni strani www.kulturnibazar.si je objavljen Program za otroke, mladino in odrasle – za vse, ki jih zanima kultura.

Tam je odprta tudi elektronska prijavnica, preko katere se organizirane skupine iz VIZ lahko prijavijo na obisk Kulturnega bazarja. Prijave skupin se zbirajo do vključno 4. marca.

KB_program za otroke in mladino, KB2015_vabilo_za VIZ in vse generacije

Novico prispevala: Nada Požar Matijašič, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Urad za razvoj izobraževanja