E-gradiva – Obnovljivi viri in učinkovita raba energije

E-gradiva so postala naš vsakdan, kadar so dostopna bez registracije, brezplačno in so namenjena širokim množicam od otrok do starejših pa toliko boljše.

OVE in URE E-gradiva so nadgradnja izobraževalnega gradiva z naslovom Obnovljivi viri in učinkovita raba energije: izobraževalno gradivo za učitelje in otroke, ki ga je GOLEA izdala leta 2012.

OVE in URE E-gradiva so vsebine v tematskih sklopih Učinkovita raba energije (URE) ter Obnovljivi viri energije (OVE). Vsak tematski sklop vsebuje določeno število tem. Znotraj vsake teme je vsebina predstavljena s pomočjo samostojnih spletnih strani.

Ob vsaki temi je tudi preizkus, s katerim lahko preverite, kako daleč seže vaše znanje in kje imate morda zmotno mišljenje. Tako vsebine, kot preverjanja so narejena prijazno in všečno.

Priprava medologije, koncepta in razvoj OVE in URE e-gradiv so nastali v okviru projekta Obnovljivi viri energije v primorskih občinah, ki je financiran s sredstvi Švicarskega prispevka in s sredstvi v projekt vključenih primorskih občin.

OVE in URE e-gradiva so delo Geodetskega inštituta Slovenije.

Povezava na eGradiva.

eGradiva_OVE_GOLEA_logo

Objavil/-a: Drago Jovič
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...