Mreža znanja 2015

Arnes bo v četrtek, 26. novembra 2015, organiziral četrto strokovno-izobraževalno srečanje Mreža znanja 2015.

Mreža znanja je Arnesova jesenska konferenca, katere program je namenjen informatikom in računalničarjem s področij izobraževanja, raziskovanja in kulture. Pokriva predvsem sistemske vidike uporabe novih tehnologij kot tudi predstavitve dobrih praks.

Na konferenco Mreža znanja 2015 vabimo predvsem informatike s fakultet in laboratorijev vseh slovenskih univerz, raziskovalnih inštitucij, srednjih in osnovnih šol, šolskih centrov ter kulturnih organizacij.

Mreža znanja je prav tako odlična priložnost za druženje in izmenjavo informacij z vašimi stanovskimi kolegi ali s sodelavci Arnesa, ki jim lahko predstavite vaše poglede in predloge rešitev uporabe modernih informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

Na tokratnem dogodku vas bomo seznanili z aktualnim dogajanjem in načrti Arnesa ter Ministrstva za izobraževanje znanost in šport na področju informacijske infrastrukture.

Prek primerov dobrih praks vam bomo pokazali, kako lahko s prenovitvijo infrastrukture in z uporabo oblačnih storitev izboljšate procese in uporabniško izkušnjo. Poleg tega vam bomo predstavili novosti in podali napotke za uporabo Arnesovih in ostalih storitev.

Za udeležence bomo pripravili tudi ekskluzivno projekcijo dokumentarnega filma #hekerji.

Udeležba na konferenci je brezplačna in bo možna le s predhodno potrditvijo prihoda, zato vas prosimo, da se prijavite prek spletne strani ali pokličite na telefonsko številko .

Število mest je omejeno. Več informacij je na voljo na spletni strani dogodka.

Vir: Arnes