Priznanja Ambasadorjem znanj iz Slovenije in tujine

V sredo, 31. maja smo skupaj gradili znanja. Z Ambasadorji znanj iz Slovenije in tujine smo podelili priznanja Referenca, katera so prejeli posamezniki ali skupine, ki so prišli v Slovenijo iz 7-ih držav. Imenovali smo nove Ambasadorje znanj, ki so zastopali 10 različnih držav.

Vsem, ki so uspešno prestali ali pa se šele vpisali v postopek certificiranja, so bili podeljeni certifikati in plakete za Učečo se organizacijo Learning Brand. Veseli nas, da vse več podjetij podpira koncept Učeče se organizacije in so poslovno vedno uspešnejša. Certifikate sta podelila Tine Svoljšak, predsednik Učečih se organizacij in Justine Cassar Gaspar, direktorica Life Learning Academia, Malta.

Imenovali smo nove Ambasadorje znanj iz desetih držav: Slovenije, Srbije, Francije, ZDA, Avstrije, Bosne in Hercegovine, Velike Britanije, Albanije, Nemčije, Cipra. Ambasadorji znanj so posemezniki, katerih častna naloga je, da vsako leto med najboljšimi nagradijo izbrane in jim podelijo priznanje, ki se imenuje Referenca.

Zabeležili smo izjemne dosežke, ki so jih prejeli prejemniki priznanj Referenca, Mentor in Internacionalni koordinator znanj. Priznanja Referenca so podelili lani imenovani slovenski Ambasadorji znanj, priznanja Mentor pa je podeljevala mag. Marjetka Kastner.
V svojo sredino smo dobili tudi tiste, pri katerih se znanje preliva v modrost – Senior Mentorje.

 

Objavil/-a: Drago Jovič
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...