Naj vas v šolskem letu spremlja Moj Arnes

Novo šolsko leto prinaša nove šolske izzive. Pri tem si lahko Arnesovi uporabniki, med katerimi ste tudi učenci in učitelji, pomagate s številnimi brezplačnimi in varnimi Arnesovimi spletnimi aplikacijami. Za lažji dostop so zbrane na portalu Moj Arnes. Za enostavno prijavo in uporabo aplikacij na portalu zadostuje AAI-račun, ki ga lahko dobite pri vašem računalnikarju ali informatiku.

Zmogljive in varne aplikacije brez oglasov

Med spletnimi aplikacijami na portalu Moj Arnes najdete sodobno spletno elektronsko pošto v slovenskem jeziku, brez oglasov in neželene pošte.

Hitro in na enostaven način lahko ustvarite lastno spletno stran z Arnes Spletom ali pa se prijavite v šolske spletne učilnice. S sošolci lahko klepetate s pomočjo spletnih videokonferenc VOX in od doma skupaj ustvarjate šolski projekt, uskladite pa se z Arnes Planerjem.

Na portalu Arnes Video boste našli množico poučnih videoposnetkov, ki so jih ustvarili tudi vaši vrstniki. Z aplikacijami Arnes Mapa in Arnes Filesender boste lažje hranili in delili datoteke do velikosti 100 GB. Če pa želite brezplačno dostopati do varnega brezžičnega interneta na 155 lokacijah v Sloveniji, si lahko z nekaj kliki na portalu Moj Arnes s pomočjo čarovnika nastavite dostop do omrežja Eduroam.

Za lažji dostop do portala Moj Arnes skrbnikom šolskih spletišč predlagamo, da na spletišče dodate Arnesov znak in ustvarite povezavo na https://moj.arnes.si/.

Delite svoje izkušnje z drugimi

Obenem uporabnike portala Moj Arnes in Arnesovih storitev vabimo, da nam pošljete primere dobrih praks. Veseli bomo primerov projektov, ki ste jih izvedli s pomočjo Arnesovih storitev, povezav do spletišč, ki gostujejo na Arnes Spletu in na katera ste ponosni, vaših kratkih izjav, kako vam pri delu služijo naše storitve …

Vse, kar bi želeli deliti tudi z drugimi, pošljite na info@arnes.si. S pošiljanjem se strinjate, da primere dobrih praks lahko predstavimo na naših spletiščih oziroma dogodkih, ki so namenjeni različnim javnostim.

moj-arnes_naslovna_500

Objavil/-a: Drago Jovič
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...