Prijavite se na že 4. konferenco KUPM

Poučujete matematiko ali ste strokovnjak na področju matematičnega izobraževanja? Ste pripravljeni deliti svoje bogate izkušnje z ostalimi učitelji? Ali pa želite prisluhniti predavanjem priznanih strokovnjakov in predstavitvam primerov dobre prakse ter se udeležiti delavnic, v katerih se boste preizkusili v vlogi učencev in na ta način dobili številne ideje za pripravo različnih dejavnosti v razredu?

Potem je 4. mednarodna konferenca o učenju in poučevanju matematike (KUPM 2018) prava za vas. Dva dni, 27. in 28. junija 2018, bomo v Kongresnem centru Laško strokovno razpravljali o Učenju in poučevanje matematike s preiskovanjem, o Algebri ter o Odnosu do učenja in poučevanja matematike. Vabimo vas, da do 31. 3. 2018 oddate povzetek vašega strokovnega prispevka na te teme preko elektronske povezave, ki je na spletni strani https://www.zrss.si/kupm2018/prijava/ .

Tudi ta konferenca KUPM bo (kot vse konference KUPM do sedaj) imela bogat spremljevalni program. Učence, dijake in njihove učitelje vabimo, da se udeležijo natečaja. Izbirate lahko med dvema naslovoma: »Ivan Vidav – pomembne soustvarjalec matematike v Sloveniji« in »ŽogoMatika«.

Obveščamo vas, da na spletni strani konference že zbiramo prijave udeležencev na konferenco. Vsi udeleženci konference se morajo na konferenco prijaviti dvakrat, tudi preko aplikacije Katis. Na konferenco se morate prijaviti tudi predavatelji.

Za več informacij preberite novico na spletni strani Zavoda RS za šolstvo, spremljajte pa tudi spletno stran konference ter TW/FB @kupmzrss in @matljub

Veselimo se strokovnega srečanja z vami.

Programski in organizacijski odbor konference KUPM 2018