Kulturno-umetnostna vzgoja od doma

Skupina mladih v zaprtem prostoru stoji na platnu in krili z rokami. V ozadju počečkano platno.

KULTURNI BAZAR 2019

V času, ko so kulturne ustanove v Sloveniji zaprle svoja vrata, številne med njimi pripravljajo spletne vsebine, koristne za vse, ki v tem času načrtujete dejavnosti za otroke in mlade, obenem pa ponujajo različne možnosti za vključitev kulturnih vsebin v pouk na daljavo. Marsikatere objavljene vsebine so namenjene tudi odraslim, ki v tem času nimate možnosti za obisk kulturnih ustanov.

Na povezavi  http://www.kulturnibazar.si/kulturno-umetnostna-vzgoja-od-doma/ objavljamo izbor kulturno-vzgojnih vsebin, ki smo ga v okviru nacionalnega projekta Kulturni bazar pripravili v sodelovanju s kulturnimi ustanovami po vsej Sloveniji. Obvestilo, ki ga pripravljamo za koordinatorje kulturno-umetnostne vzgoje v vzgojno-izobraževalnih zavodih, kulturnih ustanovah in lokalnih skupnostih, objavljamo tokrat tudi za širšo javnost in vabimo vse strokovne delavce, starše in vse druge odrasle, ki v teh dneh skrbite za otroke in mlade, da skupaj posvetite čas tudi kulturnim vsebinam in skupnemu ustvarjanju.

Kulturno-vzgojno ponudbo bomo v sodelovanju s kulturnimi ustanovami sproti dopolnjevali. Bodite pozorni na to, da so nekatere vsebine na voljo le omejen čas, podrobnejše informacije najdete na straneh posameznih ustanov. Vse zbrane spletne vsebine so dostopne brezplačno.

#kulturno-umetnostna vzgoja

Na spletnem naslovu www.kulturnibazar.si najdete več o Kulturnem bazarju, največjem medresorskem projektu na področju kulturno-umetnostne vzgoje (KUV), prav tako najdete tudi informacije o tem, kako postati registrirani koordinator v VIZ in različna gradiva po posameznih umetnostnih področjih.