V ponedeljek znova Zgodbe izza šolskih katedrov

webinar

Webinar Vir Unsplash.com

Vir: Unsplash

Ob pričetku šolskega leta smo na Slovenskem izobraževalnem omrežju Sio.si izvedli serijo enajstih zanimivih webinarjev, na katerih so udeleženci usvojili vrsto veščin, potrebnih za dobro izobraževanje na daljavo.

Okoli 2000 učiteljic in učiteljev je sodelovalo na seminarjih “v živo”, posnetke vseh enajstih webinarjev pa si je do zdaj ogledalo več kot 15 tisoč uporabnikov!

V ponedeljek, 14. septembra začenjamo drugi krog izobraževanj.

Predhodna prijava ni potrebna.

Prvi webinar se prične v ponedeljek, 14. septembra ob 14.30. uri, ko se lahko vključite v prenos v živo
(prenos bo aktiven v času izvajanja webinarja)

Vsebina webinarjev je nastala v sodelovanju z raziskovalci in študenti Pedagoške fakultete ljubljanske Univerze in mariborske Fakultete za naravoslovje in matematiko.

Na seminarjih boste na hiter in učinkovit način spoznali različne vsebine s področja dela v spletni učilnici, na primer, kako pripravite spletno učilnico, vključite vanjo uporabnike in z njimi komunicirate, kako pregledujete in komentirate fizične izdelke na daljavo, organizirate skupinsko delo, varno ocenjujete v spletni učilnici, kakšni so prvi koraki za učence, kako izvedete videokonferenco. Na webinarjih se boste med drugim tudi naučili, kako posnamete videovodič, kako učenci ustvarjajo h5p na splet.arnes.si, kako izvedete prvi kontakt in korake z učenci pri delu na daljavo in še marsikaj.

Posnetke že izvedenih delavnic lahko najdete TU.

Termini: