Krepitev kompetenc učiteljev o spletnem nadlegovanju deklet

Fakulteta za družbene vede s partnerji v tujini v okviru projekta ERASMUS +  (Krepimo kompetence učiteljev o spletnem nasilju)  pripravlja izobraževalna gradiva s področja spletnega nadlegovanja, ki bodo v prihodnjem letu brezplačno na voljo vsem zainteresiranim šolam, učiteljem in drugim strokovnim delavcem.

V okviru projekta izvajamo tudi krajšo raziskavo med šolami, ki nam bo v pomoč pri pripravi gradiv, saj bomo z raziskavo izvedeli, kje je problematika še posebno pereča. 

V časih v katerih smo se znašli, je preživljanje dni pred računalniki vsakdanjik odraslih in mladih, ki so s tem še bolj izpostavljeni tveganjem, učitelji in strokovni delavci pa se soočajo z reševanjem težav, na vedno več področjih povezanih z IKT. 

Vljudno vas vabimo, da kot ravnatelj/ica vaše šole sodelujete v raziskavi, podatki vaše šole ne bodo povezani z vašimi odgovori, anketa je anonimna, vaši odgovori pa so za nas zelo pomembni.

Za izpolnjevanje ankete boste potrebovali manj kot 10 minut.

V kolikor imate kakršno koli vprašanje, vam bomo z veseljem odgovorili. V zahvalo za sodelovanje, pa vam bomo poslali poročilo o stanju v Sloveniji, ki bo zagotovo zanimivo tudi za vas.

Krepitev kompetenc učiteljev o spletnem nadlegovanju deklet_SLO (PDF)